"Фантазёр" Аркадій Корнацький – "ПоліТроль" аналізує програми кандидатів у президенти

"Фантазёр" Аркадій Корнацький – "ПоліТроль" аналізує програми кандидатів у президенти

Радіо Промінь і Школа політичної аналітики Могилянки презентують радіосеріал "ПоліТроль". Молодіжну складову програм кандидатів у президенти аналізують через призму гумору та легкої сатири двоє політичних тролів.

Серія 20

"Фантазёр Аркадій Корнацький"

Режисер політичних студій Станіслав Шулімов:

– Сьогодні під нашим прицілом той, кого ви точно знаєте: Корнацький Аркадій Олександрович. Не знаєте? Дізнаємося разом.

Закінчив факультет економіки та права Університету дружби народів імені Патріса Лумумби в Москві. Здобув освіту за спеціальністю "міжнародне право і перекладач англійської мови".

У 2007 році – радник голови секретаріату президента України. Потім був виконувачем обов’язків заступника голови Миколаївської облдержадміністрації.

У 2008 році став головою організації "Селянський фронт".

У 2012 році Аркадій Корнацький намагався пройти в парламент від партії "Батьківщина". Але не вдалося. У 2014 році обрався народним депутатом від БПП. Оце покидало, бідного.

У програмі пише про перейменування України в Українську Народну Республіку. Правильно, нічого рухатися вперед, давайте повернемося на 100 років назад. Тоді й повітря чисте було, і інтернету не було.

Також пише про необхідність збільшення кількості нардепів до 600. От молодець мужик, любить масові бійки. І вони мають бути ще масовіші!

Задекларував зовсім трохи землі, ледь на бурячки вистачить, декілька будинків, молочний цех, декілька кафе.

У готівці теж має трошки грошей – 30 млн гривень, 775 тис доларів та 155 тис євро. Цікаво, де можна зберігати стільки бабла? А, точно – у молочному цеху!

ПоліТроль Антон Суслов:

– Пан Аркадій – молодець, більше нема чого додати. Як вже згадав мій колега, пан Аркадій справді орієнтується на молодь, просто молодь кінця ХІХ століття. Тому ідея перейменувати Україну в УНР – дуже актуальна і дуже молодіжна, як для молоді тих часів.

Для молоді ХХІ століття, як казав один наш колишній керівник, Україна – країна можливостей. Пан Аркадій теж вважає, що треба надавати більше можливостей українцям, і тому він, один з небагатьох, обіцяє збільшити кількість народних депутатів до 600. Якщо ви молода людина 21+ і хочете працювати у Верховній раді простим народним депутатом, то пан Аркадій – ваш кандидат.

Молодіжного в програмі пана Аркадія не настільки багато, як хотілося б. Але є досить цікаві пункти. Зокрема він пише, що за його ініціативи буде створено міжнародний трибунал. Це буде перший у світі антикорупційний народний трибунал, який розглядатиме справи гнобителів народу, у тому числі за відмивання корупційних активів у США та ЄС і масове корумпування політиків цих держав. Тут хочеться згадати дуже відому пісню "Фантазёр", бо тут дуже туманна перспектива щодо створення такого трибуналу. Хоча, як писали деякі псевдонауковці, Україна створила усе на світі, тому пан Аркадій продовжує цю тенденцію.

У попередніх серіях:

Серія 1. Геннадій Балашов та філософський камінь.

Серія 2. Роман "Трансформер" Безсмертний.

Серія 3. "І мертвим, і живим, і ненародженим…" Ольги Богомолець

Серія 4. Інна Богословська та Срібна Україна

Серія 5. Віктор Бондар потребує відродження

Серія 6. У червоному кутку рингу Юрій Бойко

Серія 7. Влада народу і Олександра Ващенка

Серія 8. Толерантний Вілкул і ген гірника

Серія 9. Господар Габер з крилами

Серія 11. Чесний Гриценко і енергія сонця

Серія 12. Олександр Данилюк і 15 пенсіонерів

Серія 13. Піца, блокчейн, Дерев’янко

Серія 14. Добродомов ламає систему

Серія 15. Мир, порядок, Журавльов

Серія 16. Зеленський vs. Голобородько

Серія 17. Каплін на броньовичку

Серія 18. Міжгалактичний гетьман Кармазін

Серія 19. Вище неба з Іллею Кивою

 

Радіосеріал "Політроль" проаналізує передвиборчі програми усіх кандидатів у президенти України. Слухайте в ефірі Радіо Промінь по буднях о 9:40.

Фото Facebook.com