У Кривому Розі ракета влучила в адмінбудівлю: одна людина загинула, близько 40 поранених

У Кривому Розі ракета влучила в адмінбудівлю: одна людина загинула, близько 40 поранених

Вранці 8 вересня війська РФ вдарили ракетою по адміністративній будівлі у Кривому Розі. Наразі відомо про одного загиблого та близько 40 поранених внаслідок атаки. Трьох людей дістали з-під завалів. Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Сергій Лисак. За його словами вогонь охопив 200 кв. м. Пошкоджені 3 адмінбудівлі. Побиті 7 житлових будинків, серед них – багатоповерхівка. Пожежа, яка виникла в гаражах, локалізована. 

0:00 0:00
10
1x
Програма:

Фото: Сергій Лисак

Станом на 10:00 кількість травмованих зросла до 25 людей, повідомив очільник МВС Ігор Клименко.  Внаслідок удару загинув поліцейський, ще трьох рятувальники дістали з-під завалів. Вони у тяжкому стані. 6 співробітників отримали травми різного ступеня тяжкості. Зруйнована одна з адмінбудівель поліції. 

За інформацією голови Ради оборони Кривого Рогу Олександра Вілкула, 5 травмованих вже у лікарні, двоє з них у тяжкому стані. На місці рятувальники, медики та комунальні служби.

"Розгортаємо штаб допомоги людям у Школі мистецтв (колишній Центрально-Міський райком) за пам'ятником Святому Миколаю. Людям буде надано допомогу будівельними матеріалами, збирання заявок на допомогу з міського бюджету за пошкоджене майно та інше", — повідомив він.