Група KAZKA допомагатиме боротися з булінгом

Група KAZKA допомагатиме боротися з булінгом

Група KAZKA видала сингл "Красива Серцем". Пісня є саундтреком до телесеріалу "Моя улюблена Страшко", який є українською версією відомого колумбійського формату, який адаптувався у двадцяти країнах світу. 16 років тому по українському телебаченню демонструвалася його російська версія "Не родись вродливою". Хоч серіальний формат є розважальним, він має і глибокий соціальний підтекст. В ефірі "Вікенду Нової Музики" на "Радіо Променю" вокалістка групи KAZKA Саша Заріцька зазначила, що пісня "Красива Серцем" має допомогти у боротьбі з булінгом.

0:00 0:00
10
1x

"Дуже щаслива, що ми беремо участь у такій добрій справі, бо, по-перше, якщо серіал правильно спрацює, то він має надихати людей. Цей серіал має допомагати справлятися тобі з цим усім булінгом, який відбувається зараз з об'єктивізацією, з несприйняттям себе. І дуже хочу, щоб ця пісня надихала, заряджала емоціями, силами, щоб вона давала віру в себе. Ми вже мільйон пісень про це написали і це буде мільйон перша, щоб допомагати людям", - розповіла вокалістка гурту KAZKA Саша Заріцька в ефірі "Вікенду Нової Музики" на "Радіо Промінь".

Незабаром до серіалу "Моя улюблена Страшко" KAZKA представить другий саундтрек. 

Саша Заріцька також розповіла, що  хотіла би сама знятися в комедії або фільмі жахів.

"На початку я би хотіла знятися, мабуть, в якійсь комедії. Здається, там би я розкрилася по-справжньому. А потім, коли би я звикла до камери, я б знялася у якійсь драмі. Ще краще - у фільмі жахів, це мій найулюбленіший жанр. Завжди із задоволенням дивлюся такі фільми. В еротиці хай знімаються Микита і Діма, і мої колеги по гурту, а мені залиште, будь ласка, фільми жахів і комедій", - розповіла вокалістка гурту KAZKA Саша Заріцька в ефірі "Вікенду Нової Музики" на "Радіо Промінь".

Вже у липні KAZKA представить новий сингл і зовсім скоро вирушить на гастролі.

"У нас скоро невеличкий тур по Західній Україні. Ми плануємо виступати і в Одесі, і багато де. І ми вже дуже-дуже чекаємо цього. І, взагалі, літо буде дуже плідним на працю, бо ми плануємо ще декілька прем'єр. І взагалі, ми дуже раді, бо треба заряджатися, багато праці попереду, треба заряджатися, треба трішки засмагнути. Але це все в межах Києва. Поки що не плануємо нікуди їхати, ніде відпочивати, бо відпочивали весь 2020-й рік і треба вже якось працювати", - розповіла вокалістка гурту KAZKA Саша Заріцька в ефірі "Вікенду Нової Музики" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у квітні KAZKA презентувала саундтрек до анімаційного серіалу.

У жовтні група KAZKA випустила трек, присвячений Чорнобильській катастрофі

Фото: KAZKA