Іноземні туристи стали частіше робити татуювання на українську тематику — експертка

Іноземні туристи стали частіше робити татуювання на українську тематику — експертка

Є люди, які наважилися закарбувати любов до України не у тимчасових речах, а на все своє життя. Йдеться про татуювання. Наскільки зараз популярне тату в національному стилі? Про це в ефірі Радіо Промінь розповідає власниця мереж "Планета тату" Марина Чернова.

За словами Марини Чернової, нині зростає кількість татуювань на патріотичну тематику.

"Зараз дуже популярно робити на руці вишиванку різними кольорами. Не тільки чорними та червоними, але й синіми — це дуже гарно", — розповіла вона. 

Експертка наголосила на тому, що найбільш схильними до тату в українському національному стилі є саме туристи. 

"До нас приходять туристи із Америки та Європи, закохані в нашу країну. Хочуть зробити тату. У іноземних туристів своя філософія: після відвідин кожного міста чи країни є традиція залишити щось на пам'ять на все життя", — сказала Марина Чернова. 

За її словами, туристи роблять написи на тілі  "I love Ukraine", "I love Kyiv" чи просто "Kyiv", часто просять зробити ці татуювання не англійською, а саме українською мовою. 

"Іноземні туристи також роблять дуже багато прапорів та української символіки. Це може бути вишиванка, герб чи наші традиційні символи — калина або маки", — розповіла Марина Чернова.  

Фото: Фейсбук