Найбільшу "мапу мрій" створять на День Незалежності: як і коли можна долучитися

Найбільшу "мапу мрій" створять на День Незалежності: як і коли можна долучитися

Про те, що таке "мапа мрій", як її створити і чи дійсно вона працює, говорили в ефірі Українського Радіо в програмі "Вдосвіта" з коуч-тренеркою, менеджеркою управління часом Оксаною Долговою.

Ведучі:

Денис Денисенко,

Мар’яна Бойко

24-го серпня вже вдев’яте в Україні зберуться на Майдані Незалежності для того, щоб створити найбільшу "мапу мрій". Кожен бажаючий створить власний колаж мрій, а потім всі вони будуть скріплені разом. І у такий спосіб планують встановити навіть новий національний рекорд.

"Ми робимо "мапу мрій" з 2008-го року. І двічі вже встановили національний рекорд України. Тобто ми є в Книзі рекордів України. У 2018-му році ми це зробили вдруге. Ми зробили, уявіть собі, "мапу мрій" розміром 253 квадратні метри", — розповіла Оксана Долгова.

Та ані сама коуч-тренерка, ані інші організатори й учасники заходу не збираються спинятися на досягнутому.

"Цього року ми маємо намір встановити світовий рекорд і йдемо всіма зусиллями до цього", — додала Долгова.

Щороку "мапу мрій" робили після параду на Майдані Незалежності. Оскільки цього року параду не буде, то мапу почнуть складати з 10 ранку 24-го серпня.

Акція зі створення найбільшої "мапи мрій" відбудеться не тільки в Києві.

"У 12 містах України відбувається "мапа мрій". В нас є партнери, які роблять це і в Запоріжжі, і в Одесі і у Львові, в різних містах. Окрім того є діаспора в різних країнах, яка також не 24-го серпня, а на їхні якісь свята також проводить "мапу мрій"", — зауважила коуч-тренерка.

Весь ефір слухайте тут

Оксана Долгова. Фото Facebook