Сильні і фатальні жінки: "Громадянин Топінамбур" презентував сингл "Валькірії"

Сильні і фатальні жінки: "Громадянин Топінамбур" презентував сингл "Валькірії"

Дніпровський гурт "Громадянин Топінамбур" видав сингл "Валькірії". Пісня розповідає історію сміливої ​​жінки з вигаданого "дикого заходу" і є присвятою всім жінкам, що захищають Україну. "Я не можу зупинитися і продовжую співати про сильних та фатальних жінок, і все це в стилі старого доброго вестерну", — розповів вокаліст гурту "Громадянин Топінамбур" в ефірі Радіо Промінь.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Фейсбук-сторінка Романа Забуги 

"Нова пісня "Валькірії" іде в добірку українського кантрі від Топінамбурів, я не можу зупинитися і продовжую співати про сильних та фатальних жінок, і все це в стилі старого доброго вестерну. З одного боку це лірична композиція про сміливу дівчину з дикого заходу чи може сходу, в яку постійно закохуються чоловіки, а з іншого — це ще й присвята всім дівчатам, які зараз боронять нашу країну. Ми випустили відео на цю пісню, це не зовсім кліп, а саме лірик-відео, яке нам допомогла зняти наша знайома і подруга, яка зараз долучилась до добровольчого формування "Госпітальєри" і яка, відповідно, там в головній ролі", — розповів вокаліст гурту "Громадянин Топінамбур" в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, "Громадянин Топінамбур" презентував пісню "Любов сильніша".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.