У Генічеську виявлено наркотиків на 11 мільйонів гривень

У Генічеську виявлено наркотиків на 11 мільйонів гривень

Оперативні співробітники Азово-Чорноморського регіонального управління спільно з працівниками Генічеського МРВ УСБ України у Херсонській області та прокуратури м. Генічеськ, продовжують вживати активних заходів щодо припинення незаконної діяльності громадян у контрольованих прикордонних районах.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"Учора в рамках відкритого кримінального провадження правоохоронці спільно провели санкціоновані обшуки по місцю проживання вісьмох жителів м. Генічеська, що на Херсонщині. У результаті цих дій спільна група виявила 55 кілограмів уже готової до вживання марихуани, 17 кущів канабісу, а також набої до вогнепальної зброї", - йдеться у повідомленні.  

За попередньою інформацією, виявлена продукція рослинного походження в подальшому планувалася до збуту як на території окупованого півострова Крим, так і на території Російської Федерації. Наркотична речовина та рослини вилучені співробітниками СБУ та в подальшому будуть направлені на експертизу. Вартість виявленої наркотичної речовини на "чорному ринку" може становити близько 11 мільйонів гривень.