Мотивація рухатися далі: YAKTAK і CKAYA випустили трек "Небо"

Мотивація рухатися далі: YAKTAK і CKAYA випустили трек "Небо"

YAKTAK представив нову пісню "Небо", що записана разом із харківським артистом CKAYA. Новий трек розповідає про мрії, віру та силу долати життєві труднощі. 

"Маю надію, що кожен з вас, хто почує цю пісню, якось мотивується, якось надихнеться, що ця пісня надихне вас на починання та на шлях, щоб рухатися далі, до своїх мрій, щоби там не було," — зазначив YAKTAK в ефірі Радіо Промінь.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба YAKTAK

"Пісня "Небо" про наші цілі, про наші мрії, про нашу віру. Часто бувало, коли якісь проблеми, якісь негаразди, то я дивився в небо і просто з ним говорив, питав щось, якось розповідав, просив додати сили пройти цей шлях. Тому маю надію, що кожен з вас, хто почує цю пісню, якось мотивується, якось надихнеться, що ця пісня надихне вас на починання та на шлях, щоб рухатися далі, до своїх мрій, щоби там не було. Ця пісня створена спільно з молодим та дуже перспективним харківським виконавцем CKAYA. Слухайте його творчість, він дуже талановитий, вірю в нього. Така пісня сталася, щоб підтримати наших людей в цей нелегкий час. Чекаю кожного з вас на наших концертах, скоро буде дуже багато пісень, дуже багато концертів. З 18 травня їдемо в тур Україною, побачимося", — розповів YAKTAK в ефірі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.