Мандрівний ресторан для собак запрацював у Львові (Аудіо)

Мандрівний ресторан для собак запрацював у Львові (Аудіо)

Мандрівний ресторан для собак запрацював сьогодні у Львові. Тут домашні улюбленці ласують різноманітними "собачими смаколиками", а їх господарі – переважно діти – отримують від фахівців корисні поради щодо догляду за домашніми тваринами.
 
Побувала там і наша кореспондентка Наталія Козачук:
               
"Мандрівний собачий ресторан львівські активісти та працівники підприємства, яке виготовляє корми для тварин, відкрили у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького з просвітницькою метою. Доки домашніх улюбленців пригощають безплатними стравами зі спеціального меню, для їх господарів влаштували "лікбез" із догляду за тваринами.

Координатор проекту "Львів, що любить тварин" Катерина Ковалюк розповіла, що дітям пояснюють, як правильно доглядати за тваринами, спілкуватися з ними, зчитувати їхні емоції, як уникати агресії, як турбуватися, які особисті речі повинні бути в собаки чи кота, скільки коштує утримання собаки. Тобто, навчають розуміння вартості і часу, скільки й чого вимагає утримання домашнього улюбленця.

Восьмикласниця Вікторія, яка після свята першого дзвоника, прийшла до парку зі своїм четвероногим другом, каже, що дізналася тут багато корисного. Як правильно поводитися з тваринами, як за ними доглядати, бути до них більш ніжними і ставитися краще.

Мандрівний ресторан для собак працюватиме у Львові протягом трьох днів, а потім помандрує іншими містами України".

Наталія Козачук, Львів, Українське радіо.

Прослухати репортаж

 

Хочеш знати більше - слухай новини на Українському радіо!