Мія Рамарі та Настя Гонцул видали пісню про безтурботність

Мія Рамарі та Настя Гонцул видали пісню про безтурботність

Мія Рамарі спільно з Настею Гонцул видала пісню "Мій кіт і я", вона у жартівливій формі розповідає про втечу від буденності та безтурботність.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Мії Рамарі

"Нещодавно у мене та моєї подруги Насті Гонцул вийшла нова пісня "Мій кіт і я". Ідея для пісні з'явилася, коли я була в Насті вдома і бавилась з її котами. Ми просто думали над тим про що можемо разом написати. Я переглядала свої нотатки і задала про пісню з котами без другого куплету. Я заграла Насті те, що було написано і вона придумала другий куплет. Ми зразу зрозуміли, що ця пісня про нас, бо, по-перше у нас удвох є коти, а по-друге, за жартівливими словами ховаються бажання втекти від буденності і побути безтурботним котом. Я хотіла, щоб і мелодія, і текст передавали емоції розслаблення на куплетах і бажання вирватись від рутини на приспіві. Мені здається, що все так і вийшло, тому ми дуже задоволені кінцевим звучанням пісні.  Наразі я працюю вже на наступною піснею, також готуюсь до найближчого виступу 9 березня у Львові, який відбудеться на Sunday BazaarR у Будинку Вчених", — розповіла Мія Рамарі в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у грудні Мія Рамарі видала сингл "Повний Місяць".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.