Основним принципом ранкового шоу Українського радіо стане оперативність, а відмінністю від попереднього "брехунця" - цілісність ранкового суперпрайму

Основним принципом ранкового шоу Українського радіо стане оперативність, а відмінністю від попереднього "брехунця" - цілісність ранкового суперпрайму

У новому сезоні, з 4 вересня, слухачі Українського радіо будуть чути нове ранкове шоу "Сьогодні. зранку" з 8.00 до 10.30.  

Програмним нововведенням стане парне ведення ефіру. Основний принцип шоу – оперативно висвітлити актуальні теми цього дня. Ведучі шоу говоритимуть про те, що відбувається саме зараз. Відповідно, першими повідомлятимуть новини і обговорюватимуть їх з експертами у прямому ефірі.

Завершуватиметься шоу включеннями від колег з регіонів. Найкращі матеріали регіональних журналістів звучатимуть на всеукраїнському рівні.

"Ранкове шоу бадьоритиме та заряджатиме позитивною енергією слухачів Суспільного радіо, особливо тих, хто в цей час у пробках, в дорозі, заварює ранкову каву, збирає дітей в школу. У нас буде багато прямих включень, спілкування зі слухачами, дзвінків у студії. Ми першими розказуватиме про головні події дня", - зазначив шеф-редактор Першого каналу Українського радіо Юрій Табаченко.

Уранці працюватимуть дві пари ведучих: відомий тележурналіст, у минулому ведучий "Громадського радіо" Олег Білецький та журналістка, волонтерка, ведуча радіо "Промінь" Євгенія Гончарук, і друга пара - ведучий спецпроекту "Донбас.ua" на Українському радіо Дмитро Хоркін та радіоведуча Тамара Гусейнова, яка раніше співпрацювала з австралійською телерадіокомпанією SBS World News і була редакторкою на UA:Першому.

Крім того, відбудуться зміни і у рекламних блоках, які виходять на радіо у цей час.

"На прохання наших слухачів ми змінюємо тривалість рекламних блоків. Раніше вони звучали аж (!!) по 12 хвилин. Я дав розпорядження їх подрібнили і зменшили до 5 хвилин. Ну, і, звісно, реклама поступово стане більш динамічною", - зазначив генпродюсер Українського радіо Дмитро Хоркін.

Слухайте ранкове шоу "Сьогодні. зранку" Українського радіо в новому сезоні з 4 вересня о 8.00!

 

Довідка: "Українське радіо" - радіоплатформа суспільного мовника України Національної суспільної телерадіокомпанії. Радіо мовить з 1924 року і є одним із найстарших радіомовників світу. "Українське радіо" мовить на трьох каналах: Першому – розмовному новинному суспільно-політичному, Другому – молодіжному музично-розмовному радіо "Промінь", Третьому – мистецько-просвітницькому радіо "Культура" та має редакції програм англійською, німецькою, румунською та російською мовами.