"Перфектний результат". Данілов про знищення трьох російських Су-34

"Перфектний результат". Данілов про знищення трьох російських Су-34

ЗСУ протягом тривалого часу "полювали" за трьома знищеними сьогодні, 22 грудня винищувачами-бомбардувальниками російських окупантів Су-34 на півдні України. Про це повідомив в ексклюзивному коментарі Українському Радіо секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов.

0:00 0:00
10
1x

Су-34. Фото: commons.wikimedia.org

Зараз можна відкрити невеличку таємницю – полювання за ними (трьома винищувачами-бомбардувальниками російських окупантів Су-34 – ред.) тривало довгий проміжок часу, розповів Олексій Данілов. Секретар РНБО зазначив, що саме ці літаки заважали воїнам ЗСУ на Південному напрямку. Олексій Данілов привітав усіх, хто брав участь у знищенні бойових літаків російських окупантів. "Перфектний результат", — відзначив секретар РНБО.

Олексій Данілов. Фото: Офіційне інтернет-представництво Президента України

Раніше командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук повідомив сьогодні, 22 грудня про знищення трьох російських винищувачів-бомбардувальників Су-34 на півдні. 

"Блискуче вчергове спланована операція зі знищення ворога на підступах до нашої держави. Цього разу відразу три літаки на південному напрямку, такого давно не було. Су-34 давно не потрапляв у нашу з вами позитивну статистику", – зауважив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону "Єдині новини".


Су-34 — радянський, російський двомісний винищувач-бомбардувальник, розроблений в ДКБ Сухого. Су-34 сконструйований для здійснення ракетно-бомбових ударів по наземних цілях, а також для ураження повітряних цілей. Здатен розвивати швидкість до 1,9 тисячі км/год на висоті до 14,6 км.