Підрозділи 36 бригади морської піхоти в Маріуполі прорвалися до "Азову" — Арестович

Підрозділи 36 бригади морської піхоти в Маріуполі прорвалися до "Азову" — Арестович

Підрозділи 36 окремої бригади морської піхоти змогли з’єднатися з військовими полку "Азов".

Про це 13 квітня заявив радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

"У Маріуполі підрозділи 36 бригади морської піхоти внаслідок складного і дуже ризикованого маневру прорвалися на з’єднання з полком "Азов", який професійно забезпечив цей захід", — повідомив він.

За словами Арестовича, внаслідок цього "Азов" отримав підкріплення, а 36 бригада "уникла розгрому по частинах і отримала додаткові серйозні можливості".

"Захисники міста, тепер вже спільно, серйозно укріпили свій район оборони. Загалом, система оборони міста приросла й зміцнилася", — додав радник голови ОП.

 

Зазначимо, що у Маріуполі українські військові в оточенні, що не дозволяє отримати їм підкріплення. Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк повідомив, що "військово-політичне керівництво країни в курсі ситуації із заблокованими військовими у Маріуполі, відстежує ситуацію в режимі реального часу та має більше інформації, ніж відомо в соціальних мережах". 

Політик закликав "поставитися до цього з розумінням".

"Президент України і керівництво Збройних Сил роблять усе можливе (та неможливе), щоб знайти рішення й допомогти нашим воїнам. Але ми не можемо комунікувати наші плани та дії публічно, щоб не інформувати ворога. Просимо поставитися до цього з розумінням", — повідомив Подоляк.

Фото: president.gov.ua