Pianoбой у червні представить спеціальну джазову програму

Pianoбой у червні представить спеціальну джазову програму

Група Pianoбой 28 червня виступить у Львові на Leopolis Jazz Festival 2021, де представить спеціальну джазову програму на основі пісень свого репертуару, української естрадної класики та світових хітів. Про це Дмитро Шуров розповів під час презентації синглу "Об'єднані Любов'ю" в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

0:00 0:00
10
1x

"Об'єднані Любов'ю" - це перша ластівка з чималої кількості пісень, які я накопичив під час наших з вами локдаунів, великих  і малих. Вона про те, як ми з вами мали можливість і необхідність багато часу проводити в одній кімнаті або квартирі, або будинку з нашими близькими, рідними, з нашими тваринами. І вже мали змогу навчитися приймати їх такими, якими вони є. Бачити їхні сильні сторони, їхні слабкі сторони, і зрозуміти, врешті-решт, що ми з ними не через те, гарні вони чи не дуже, веселі чи апатичні, меланхолійні, не через їхні статуси, а через те, що нам з ними добре і через те, що ми з ними об'єднані любов'ю. Цю пісню я хочу присвятити нашій кішці Матильді, тому що в деякі дні ми тільки через неї вилазили з ліжка, щоб купити їй корм або запустити її в дім після тривалого нічного полювання, коли вона перековбасила довкола всіх мишей та ящірок. Дякую тобі, Матильдо, ця пісня для тебе!", - розповів Дмитро Шуров в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Новий сингл можна не тільки послухати, а переглянути кліп, в якому Дмитро Шуров не тільки співає, а ще й танцює.

"Пісня "Об'єднані Любов'ю" отримала дуже крутий, на мою думку, відеокліп у стилі мюзикла, який зняла нам режисерка Даша Ші. Це відео вже є на Ютуб, я раджу вам його подивитися тому, що воно безумовно підніме настрій. Чому мюзикл? Мюзикли з'явилися у повоєнні часи колись для того, щоб витягувати людей з апатії, піднімати їм настрій. Саме тому у мюзиклах багато танцюють, співають, яскраві образи. І мабуть тому мене, як автора, завжди тягнуло працювати на контр-емоціях, коли все було спокійно довкола нас, коли ми відчували таку ілюзорну стабільність, в мене народжувалося багато соціалки, такі пісні, як "Родина", наприклад. А зараз, коли довкола нас все реально летить шкереберть, щодня стільки новин і хороших, і поганих, і наші душі, мізки, свідомість та серця переповнені інформацією, мені хочеться музикою заспокоювати і себе, і оточуючих. Мабуть через те дуже багато нового матеріалу, який з'являється у Pianoбоя, який ви почуєте протягом наступних місяців, є саме таким. Він підтягне нас трішечки до стабільності саме душевної і сподіваюся, заспокоїть вас так, як заспокоює мене його створювати", - розповів Дмитро Шуров в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Вже у червні на шанувальників Pianoбоя чекає велика концертна прем'єра.

"Зараз я і вся банда Pianoбой, включаючи кішку Матильду, звичайно ж, вже вийшли зі сплячки.  І окрім нового матеріалу ми готуємо нову джазову програму, абсолютно нову. Прем'єра якої відбудеться на цьогорічному Leopolis Jazz Fest, на головній сцені в останній день фестивалю, 28 червня. Це дуже відповідальний і кайфовий для мене момент не тому, що колись, у вісімнадцять років, я мріяв про те, щоб бути джазменом, а ще й тому, що ми нарешті можемо поєднати стільки крутих стилів в рамках однієї програми, і біля джазових, і не тільки джазових. Зробити дуже широкий спектр емоцій і зробити як свої пісні, так і переробити кілька пісень із класики української пісні і закордонної пісні. Тому, що музика насправді немає ніяких кордонів. Більше про цю програму я вам нічого зараз не скажу. Лише скажу, що буду щасливим, якщо ви її почуєте і побачите, і розділити з нами цей кайф. І я дуже сподіваюся, що після прем'єри на фестивалі, ми зможемо зіграти її і у кількох інших містах, але тут, як вже дозволить ситуація і МОЗ", - розповів Дмитро Шуров в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Фото: Яна Сочевічек Радіо Промінь