Марія Бурмака презентувала кліп "Не стій"

Марія Бурмака презентувала кліп "Не стій"

Марія Бурмака 24 жовтня презентувала кліп і пісню "Не стій". Саундпродюсером треку виступив Вадим Лисиця, а режисером кліпу став Іоан Зенков.

0:00 0:00
10
1x
Програма:
Ведучі:

"Кліп на пісню "Не стій" ми починали знімати навесні, але вирішили його видати власне восени. Бо хотіли робити прем’єру, на той момент я поламала ногу. І розуміла, що, власне, в такому стані достатньо того, що я відіграла концерт із симфонічним оркестром, і кліп можна перенести на трохи пізніший час. І, як мені здається, довели його до досконалості. Режисер кліпу – Іоанн Зенков. Оператор-постановник – Серж Півненко, який, до речі, знімав фільм про Крути", — розповіла Марія Бурмака в ефірі Радіо Промінь.

 

 

 

Пісня "Не стій" написана на основі реальної історії з музичного дитинства Марії Бурмаки.

 

"Фактично, це діалог двох інструментів – гітари і труби – у цьому кліпі. Пісня – дуже красива. Зробив її Вадим Лисиця, ми з ним робимо деколи пісні. І він був саундпродюсером, і це його ідея, власне, вставити трубу. І я погодилася, тому що є дуже цікава історія мого життя. Коли я ходила в музичну школу, дівчинка з гітарою, –  закохалася в хлопчика (нам було років по сім – вісім), який грав на трубі. Я ходила на академконцерти, підглядала, як він грає, мені здавалося це так красиво, так незвично! Він на мене увагу нібито не звертав. А потім я його зустріла раптом. І в дорослому віці (це, до речі, було, не так давно, рік тому, в цей час приблизно). І ми з ним ходили вулицями і згадували той момент, і говорили про те, що оця дитяча симпатія – а я йому теж, як виявилося, подобалася, – а потім все життя він впізнавав мене в афішах, в радіоефірах, і думав, як би випадково зустріти мене на вулицях. І так, в принципі, і сталося. Тому я сказала: "Так, так, давай трубу! В мене є про це історія!", — каже Марія Бурмака.