"Малинове сонце": Учасник Kalush Orchestra TAB видав спільний трек із Naimes

"Малинове сонце": Учасник Kalush Orchestra TAB видав спільний трек із Naimes

Учасник гурту Kalush Orchestra TAB у співпраці з молодим рага-хоп артистом Naimes випустив новий трек "Малинове сонце". Пісня розповідає історію ідеального кохання, метафорично представленого у вигляді малинового сонця. "Я дуже щасливий, що я зробив цю пісню, бо вважаю Naimesа одним із найкращих представників жанру рага-хопу. Коли я відчув демку Вови, то відразу закохався в цей приспів і вайб, який нас поєднав", — розповів Саша Таб в ефірі Радіо Промінь.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба TAB & Naimes

"Трек "Малинове сонце" розповідає історію кохання людей, які по-справжньому щасливі. Ідеальне кохання у пісні метафорично представлено у вигляді малинового сонця, промені якого надають закоханим поринути у свої почуття забувши про все. Я дуже щасливий, що ми зробили цю пісню з Naimes, бо вважаю його одним з найкращих представників жанрі рага-хопу. Який я полюбив усім своїм серцем ще з часів гурту "Сальто Назад". Я почув демку Вови та одразу закохався в цей приспів і це вайб, який нас поєднав", — розповів Саша Таб в ефірі Радіо Промінь.

"Я виріс на "Сальто Назад", тому для нас обох це дуже крутий експеримент – створити спільну пісню. Якщо ви ніколи не бачили малинове сонце, то варто придивитися і, може, саме з правильною людиною поруч ви зустрінете світанок під малиновим промінням ", – додає Naimes.

Нагадаємо, у жовтні учасник Kalush Orchestra Саша Таб презентував другий сольний сингл "Контурна карта".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.