Прем'єр представив свою партію "Українська стратегія Гройсмана"

Прем'єр представив свою партію "Українська стратегія Гройсмана"

Прем'єр-міністр України провів перший з'їзд своєї іменної партії "Українська стратегія Гройсмана" та представив команду, з якою йде на парламентські вибори. 

У своїй промові Володимир Гройсман сказав, що більше не хоче бути гравцем на чужому полі:

"Ми виходимо до українців не в складі чужих сил, а своєю командою. Вона за останні три роки не раз доводила здатність не тільки розуміти проблеми держави, а й розв'язувати їх і робити так, щоб вони більше не виникали. Ми йдемо до Парламенту. Йдемо для того, щоб продовжити реформи і захистити те, що вже має позитивний результат", – сказав Гройсман.

 

У команді прем'єра лідерами є його міністри: Лілія Гриневич, Євген Нищук, Павло Петренко, Олександр Саєнко, а також чинний нардеп Андрій Тетерук, який, за словами Гройсмана, буде відповідати за питання безпеки й оборони. Крім того, в першій десятці Еміне Джапарова, яка буде відповідати за реінтеграцію Донбасу та підтримку кримських татар, Сергій Марченко, який є спеціаліст у питаннях економіки. Питання місцевого самоврядування і децентраліції голова партії покладає на секретаря Вінницької міської ради Павла Яблонського. Питання релігії представлятиме Віктор Єленський.

Читайте також: Партія "Голос" наприкінці тижня проведе з’їзд, на якому представить політичну команду

За мету собі партія ставить створення сильної економічної моделі розвитку, щорічне зростання ВВП на 5-7%, міцний середній клас, який формують українські вчителі, лікарі, фермери, підприємці. 

Нагадаємо, сьогодні відбувся ще один партійний з'їзд, на якому "Опоблок" об'єднався з низкою партій для участі в парламентських виборах.

 

Фото, відео: зі сторінки Володимира Гройсмана