Лайфхаки для мандрівників: як правильно спланувати свій відпочинок

Лайфхаки для мандрівників:  як правильно спланувати свій відпочинок

Засновниця і автор першого в Україні туристичного хабу Ірина Дворська в ефірі Українського радіо в програмі "Відкритий простір" розповіла про основні лайфхаки для мандрівників та як правильно спланувати свій відпочинок.

Ведуча:

Тетяна Дем’яненко

Літній відпочинок варто планувати завчасу. Зараз у всьому світі є раннє бронювання. Чим раніше ви забронюєте послугу, тим вищою є ймовірність, що ви отримаєте знижку. Чим раніше ви забронюєте квиток, ти більшу знижку ви отримаєте. Це стосується і готелів, де ви зможете отримати знижку 20-30%.  Тому я рекомендую планувати відпочинок завчасу.

Щодо бронювання готелів, якщо вказують, що поруч з готелем море, а на фото ніде його немає ─ задумайтесь. Тому уважно роздивляйтесь фото. Відгуки теж важливо уважно читати на всіх доступних джерелах. Також читайте інформацію про те, коли у готелі були, наприклад, косметичні ремонти або якісь оновлення.  Крім того, велику кількість номерів я рекомендую бронювати через туристичні агентства або туристичних операторів.

Щодо літаків, звертайте увагу, що можна брати з собою до ручної поклажі, а що ─ ні.

Якщо ви берете з собою ліки, то я рекомендую взяти з собою документ, який свідчить, що вам їх призначив лікар.

Перевіряйте інформацію, яка вказується на ваших квитках.

Коли ви бронюєте лоукост, бронюйте квиток кредитною карткою саме того пасажира, який летить. У Європі це можуть перевірити і у разі не відповідності вас можуть не пустити на рейс.

Прослухати повну версію.

Фото ─ pexels.com