До волонтерського руху допомоги армії долучились 80% українців

До волонтерського руху допомоги армії долучились 80% українців

У волонтерському русі допомоги армії взяли участь 80% населення України. 
 
Про це в twitter написав Президент України Петро Порошенко.
 
"У волонтерському русі допомоги армії взяли участь 80% населення України. Це допомогло нам протриматися та дало час для відновлення та налагодження системи військового забезпечення, системи логістики, харчового забезпечення армії", — йдеться в повідомлені.
 
Нагадаємо, у понеділок, 30 квітня, на Донбасі офіційно закінчується антитерористична операція (АТО), а замість неї розпочинається Операція Об'єднаних сил (ООС). Відповідна зміна формату Антитерористичної операції на Операцію об'єднаних сил прописана в законі про реінтеграцію Донбасу.
 
Міністр оборони Степан Полторак заявив, що міністерство вже підготувало "органи військового управління, які виконуватимуть завдання в Донецькій і Луганській областях" після завершення АТО 30 квітня.
 
З початком проведення Операції Об'єднаних сил у зонах безпеки та районі бойових дій у Донецькій та Луганській областях діятиме особливий порядок.
 
Зазначимо, Президент Петро Порошенко 20 лютого підписав Закон "Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях в Донецькій і Луганській областях". Відповідно до документа, Росія визнається державою-агресором, на яку покладається відповідальність за окупацію українських територій.