Російська опозиція представила доповідь "Путін. Підсумки. 2018"

Російська опозиція представила доповідь "Путін. Підсумки. 2018"

Опозиційні політики Ілля Яшин і Володимир Мілов у середу представили доповідь "Путін. Підсумки. 2018", присвячену економічним, соціальним і геополітичним підсумками правління Володимира Путіна.

Про це Ілля Яшин написав у Facebook.

"Сьогодні ми разом з моїм співавтором Володимиром Міловим представляємо незалежну експертну доповідь "Путін. Підсумки. 2018". Текст доповіді опубліковано тут. Наш документ - це системний аналіз стану, в якому опинилася Росія через майже два десятиліття правління Володимира Путіна", - зазначив Ілля Яшин.

Автори доповіді заявляють, що за останні 18 років Росія опинилася в стані глибокої кризи, а економічне зростання фактично припинилося. Уряд скорочує витрати на соціальну сферу, тоді як наближені до президента отримують мільярди, зазначив Яшин.

Опозиціонери звинувачують президента в створенні корумпованої держави, а також проведенні політики, через яку Росія опинилася в міжнародній ізоляції.

За словами Яшина і Мілова, доповідь "Путін. Підсумки. 2018" продовжує традицію, започатковану свого часу Борисом Нємцовим. Виступ вони приурочили його пам'яті.