Столичні дорожники готові до зими та сюрпризів погоди

Столичні дорожники готові до зими та сюрпризів погоди

Комунальна корпорація "Київавтодор" оголосила про переведення своїх шляхово-експлуатаційних підприємств на цілодобовий режим роботи з 1 листопада 2017 року.  

Про це повідомляється на офіційній сторінці КК "Київавтодор" у Facebook.

"З 15 жовтня у цілодобовому режимі чергувало 60 одиниць снігоприбиральної техніки на випадок різкого погіршення погодних умов, а вже завтра, 1 листопада, всі   шляхово-експлуатаційні підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» переходять на цілодобовий режим роботи", - йдеться у повідомленні.

Підготовку до зимового періоду автодорівці розпочали ще влітку, проводячи завчасну закупівлю посипальних матеріалів, ремонт техніки та механізмів. Упродовж вересня - жовтня на всіх підприємствах відбулися перевірки готовності та справності техніки.

Нагадаємо, загалом підприємства комунальної корпорації "Київавтодор" підготували до роботи у зимовий період 345 одиниць спеціальної техніки. Вони забезпечені посипальними матеріалами, зокрема, вже заготовлено 38 тисяч тонн солі та 41,2 тисячі тонн піску.

На випадок інтенсивних затяжних снігопадів столичні дорожники вже підписали договори на залучення 159 одиниць техніки сторонніх організацій, наголосили в "Київавтодорі".