Польське телебачення показує серіал "Дівчата зі Львова" (Аудіо)

Польське телебачення показує серіал "Дівчата зі Львова" (Аудіо)

3 початку вересня Перша програма Польського телебачення почала другий сезон популярного телесеріалу "Дівчата зі Львова". Фільм про українок показують щонеділі у прайм-тайм. Телеглядачів  вразили  пригоди чотирьох дівчат з міста Лева, які приїхали до польської столиці у пошуках роботи.

Про те, чим підкорили українські дівчата польських глядачів - розповість наш власний кореспондент у  Варшаві Андрій Хоменко.

"Перший сезон цього фільму телевізійна "Єдинка" (Перша програма Польського телебачення) показала восени 2015 року. Серіал відразу опинився на вершині глядацьких рейтингів, подібного серіального успіху останніми роками не було на жодному польському телеканалі. Глядачі ще тоді дзвонили на ТБ і просили продовжити роботу над новими епізодами.

Зйомки нових серій проходили у Перемишлі, який, так би мовити, грав роль Львова, та у Варшаві. До фільму долучився популярний актор польських серіалів Цезари Жак. Виявилося, що перші три серії нового сезону фільму "Дівчата зі Львова" знову викликали неабияку цікавість телеглядачів. Інтернет-портал “Віртуальні ЗМІ” вже назвав нові пригоди українок лідером теле-сезону – його дивляться 2 мільйони 700 тисяч осіб.

Ролі подруг Поліни, Світлани, Олі та Уляни грають молоді польські акторки, які завдяки телесеріалу вже стали зірками. Катажина Угерська, яка грає роль закоханої і романтичної, дещо плаксивої Олі, каже, що таксисти, часто волають: О! Привіт Львову. Хоч, та насправді, випускниця Варшавської театральної академії, ще не встигла його відвідати і лише мріє побувати у місті Лева".

Андрій Хоменко з Варшави для Українського радіо.

Прослухати репортаж

 

Хочеш знати більше - слухай новини на Українському радіо!