Пілота Олександра Акопова нагороджено орденом "За мужність"

Пілота Олександра Акопова нагороджено орденом "За мужність"

Президент України Петро Порошенко відзначив орденом "За мужність" українського пілота Олександра Акопова, який здійснив посаду аварійного пасажирського лайнера в аеропорту Стамбула "Ататюрк" у надзвичайно складних погодних умовах.  

Про це інформує прес-служба Глави держави.

"Президент України Петро Порошенко відзначив орденом "За мужність" українського льотчика Олександра Акопова, який працює пілотом на рейсах турецької компанії "AtlasGlobal". 27 липня в надзвичайно складних погодних умовах він врятував життя 121 пасажира та 6 членів екіпажу, бездоганно виконав посадку аварійного пасажирського лайнера в аеропорту Стамбула "Ататюрк", - йдеться у повідомленні. В указі    (http://www.president.gov.ua/documents/2042017-22278), підписаному Президентом, зазначається, що Акопова відзначено високою державною нагородою за мужність і самовідданість, виявлені під час виконання службового обов'язку та високий професіоналізм.  

Раніше повідомлялося, що 27 липня українські пілоти наосліп посадили літак, побитий градом, у стамбульському аеропорту "Ататюрк".