У Харкові 13 акторів нагородили премією "Людина театру"

У Харкові 13 акторів нагородили премією "Людина театру"

В Харківському будинку актора імені Леся Сердюка відбулась низка заходів присвячених Дню театру, зокрема, вручення премії "Людина театру". Про це в ефірі програми “Культура. Live" розповів голова Харківського міжобласного відділення НСТДУ, заслужений артист України Ігор Арнаутов.

 

Ведучий:

Сергій Труфанов

 

Під час вручення театральної премії "Людина театру" в Харкові 25 березня до лав Національної спілки театральних діячів України було прийнято 51 особу.

Премією "Людина театру" нагородили 13 театральних діячів — членів осередків НСТДУ у Полтаві, Сумах, Харкові. Перелік нагороджених розміщено на сайті Будинку актора.

Лауреати премії "Людина театру" 2018 року:

            - Олексій Саєнко

            - Роман Жиров

            - Світлана Матвієнко (Ковтун)

            - Олег Заблоцький

            - Римма Крутикова

            - Тетяна Тихомирова

            - Михайло Тягнієнко

            - Роман Набоков

            - Олександр Абманов

            - Євгенія Серебрякова 

            - Ольга Ледньова

            - Олексій Андрієнко

            - Ніна Вербенко

Голова Харківського міжобласного відділення НСТДУ, заслужений артист України Ігор Арнаутов розповів, що у Харкові регулярно відбуваються  заходи у форматі театральних "капусників".

"Цього разу дійсно був маленький капусник у будинку актора, це приємна традиція, як започаткована не нами і не нам її забувати, тому ми її підтримуємо. Участь у ньому взяли Харківський театр музичної комедії, окремі актори, художній керівник театру "Сахалін.ua"  Євген Сафонов та інші" — розповів Ігор Арнаутов.

Він також  анонсував на 28 березня заходи присвячені Дню театру в приміщенні Харківської обласної філармонії та Харківському театрі Шевченка.

Слухати програму повністю можна за посиланням.

Фото - pixabay.com