Доба в зоні АТО минула без втрат

Доба в зоні АТО минула без втрат

У зоні Антитерористичної операції за минулу добу жоден український військовий не загинув, проте двох бійців поранено, повідомив під час брифінгу речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко.

У штабі АТО також повідомили, що в районі окупованого селища Озерянівка Донецької області діють невідомі бандформування. Це можуть бути поплічники терориста з позивним "Вагнер", які причетні до ліквідації ватажків проросійських збройних формувань, зокрема, лідера так званих "казаків" Дрьомова, припускають у штабі.

Крім того, за даними української розвідки, один із підрозділів бойовиків, що діють біля Маріуполя, залишився без свого командира - так вирішили кремлівські куратори. Це обурило окупантів і ті навіть пригрозили Москві бунтом.  

Водночас жителі окупованої Озерянівки розповідають про торгівлю людьми проросійськими бойовиками. Загарбники викрадають молодих жінок і продають їх за кордон. Батькові однієї з дівчат, який приїхав за своєю донькою, терористи прострілили ноги, повідомили в штабі АТО.