MamaRika новим синглом заряджає українців на перемогу

MamaRika новим синглом заряджає українців на перемогу

MamaRika видала сольний сингл "Зоря". Як і попередні пісні артистки вона створена у співпраці з саунд-продюсером Іваном Клименком. Артистка вважає, що "Зоря" підніматиме бойовий дух українців.

0:00 0:00
10
1x

"Це, як завжди, дуже особлива робота. Останнім часом тільки такі пісні народжуються і мені здається, що це правильно, тому що хочеться своєю музикою говорити про важливе, про те, що дійсно болить. Але цього разу це вже не лірика, а більш динамічна робота, під яку можна трішки відпустити себе і навіть потанцювати. Але одночасно - заряджена на перемогу, адже в кожного з нас всередині палає той вогник, який веде нас по життю і дає сил підніматися та йти вперед знову і знову, не зважаючи ні на що. Ця довга, холодна зима стала для нас справжнім випробуванням, але як би ворог не намагався збити нас з вірного шляху, йому це не вдасться. Тому що з кожним випробуванням всі ми, українці, стаємо тільки сильнішими. Саме тому наша "Зоря" повинна підтримати, зігріти українців у ці темні і холодні часи. 

Пісню для мене написав мій саунд-продюсер Ваньок Клименко. Вона кілька місяців чекала свого часу і ми все думали, коли буде доречно її релізнути і мені здається, що кращого часу, аніж зараз, не придумаєш.

Створення її було не простим, досить цікавим, тому що я коли почула демку, відразу зрозуміла, як я хочу, щоб вона звучала. Але при цьому досягнути результату було непросто: було аж 3 версії аранжування. Зараз я максимально задоволена результатом, мені здається, що ця пісня дійсно підніме бойовий дух кожного українця, зарядить всіх нас на те, що перемога зовсім скоро", — розповіла MamaRika в ефірі шоу "Селекція" на радіо "Промінь". 

Фото: Фейсбук-сторінка MamaRika