Топ-5 модних трендів, які прийшли до нас із соцмереж

Топ-5 модних трендів, які прийшли до нас із соцмереж

Про модні тренди, які стали популярними завдяки соціальним мережам, розповіли на Радіо Промінь.

Як добре, що є соціальні мережі, а в них так звані "інфлюенсери" – лідери думок. В останніх можна піддивитися чимало луків та запозичити ідеї! Виходить, що всі одне на одного дивилися, одне в одного запозичували і деякі вдяганки стали напрочуд популярними!

Куди оком не кинь – усюди любительки анімалістичного принту. Зловживати ним не раджу, але одна шовкова спідничка з візерунком зебри чи леопарда зайвою не буде. Та й справжні фешионіста кажуть цьому тренду – ТАК!

Браслет на нозі? Це ще навіщо? Не змушуйте мене думати, що ви безнадійно відстали від життя! Анклети – писк моди. Вдягайте, не соромтеся і знімайте свої ніжки крупним планом, аби всі змогли оцінити лук.

Ще одна стильна ідея, яка особисто мені дуже припала до душі – це мушлі. Прикраси з мушельками – справжній соцмережний хіт. Та й у реальному житті кольє, браслети та сережки в такому стилі мають свіженький та оригінальний вигляд. До речі, це ще й доволі бюджетний варіант, адже таку прикрасу можна зробити власноруч!

Якщо минулого літа всі інста-модниці вдавали героїнь фільму "Матриця", вдягаючи вузенькі затемнені окуляри, то цьогоріч вдають вишуканих панянок, обираючи елегантні круглі окуляри на ланцюжку. А може, й не вдають!..

Найяскравіший  принт, який заполонив наші серця – це різнокольоровий "Tie Dye". І байдуже, що про рух хіпі ми теж  дізналися з інтернету, зате відчуваємо це модне віяння на всі 100!

"Tie Dye", окуляри на ланцюжку, прикраси з мушель, браслет на ногу та леопардовий принт! Беріть на замітку, якщо хочете стати зіркою соцмереж!

Фото pinterest.com