"Сила і честь" назвала першу десятку кандидатів на виборах до парламенту

"Сила і честь" назвала першу десятку кандидатів на виборах до парламенту

Сьогодні, 8 червня, відбувся з’їзд партії "Сила і честь" Ігоря Смешка, на якому було представлено першу десятку списку, з яким партія йтиме на позачергові парламентські вибори 21 липня, повідомляє Interfax-Україна.

Першу п’ятірку списку партії склали: Ігор Смешко, нардеп Верховної Ради нинішнього скликання Олена Сотник, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рафат Чубаров, народний депутат Іван Мірошниченко та військовий, колишній начальник Генштабу Збройних Сил України Володимир Замана.

Також до оприлюдненого переліку кандидатів у народні депутати від «Сили і честі» потрапили екс-заступниця міністра з питань ЖКГ Ольга Романюк, екс-заступник голови Фонду держмайна Андрій Гайдуцький, нардер та співзасновниця "Координаційного центру допомоги учасникам АТО" Ірина Сисоєнко, генерал-лейтенант, колишній перший заступник глави СБУ Володимир Тимошенко та десятий голова Державної митної служби Анатолій Макаренко.

За словами лідера партії Ігоря Смешка, головними завданнями партії є відновлення суверенітету й територіальної цілісності: "Ми всі стомилис від того, що кращі патріоти віддають свої життя. Треба припинити війну, але не шляхом капітуляції".

Як зазначила Олена Сотник на своїй сторінці у facebook, вона стояла перед вибором, або поїхати цього року на навчання до Йєлю, або балотуватися до парламенту разом із силою Ігоря Смешка, й обрала друге.

"Я пам’ятаю, яким "сліпим кошеням" прийшла до парламенту у 2014 році і з жалем усвідомлюю наскільки більше я б змогла зробити, якщо б 5 років тому мала ті знання процесів та досвід, що маю зараз. І як ніколи готова боротися за успіх України зараз, коли є ризики реваншу проросійських сил. Особливо на міжнародній арені де за ці роки вдалось відбудувати міцні стосунки, репутацію і плідно відстоювати інтереси України. Мені щиро жаль полишати ті напрацювання, що є зараз і я точно знаю, що робитиму у наступні 5 років у парламенті", - написала вона у своєму повідомленні.

Трансляцію з’їзду партії можна переглянути тут.

ФОТО: rbc.ua