"Читачі можуть вирішити, що мої книги писали різні автори" – письменник Іван Байдак

"Читачі можуть вирішити, що мої книги писали різні автори" – письменник Іван Байдак

Відомий український письменник Іван Байдак цими вихідними презентував свою книгу "Чоловік з моїм іменем" у Києві. Іван Байдак в ефірі "ДеньПРО"розповів про свою книгу.

Ведучі:

Марія Сизон, Дмитро Захарченко

Автор розповів, що ідея книги "Чоловік з моїм іменем" народилася у нього давно, але на сторінки мала вилитися ще не скоро.

"Це ідея, яка у моєму баченні мала бути реалізована значно пізніше. Це не був якийсь пріоритетний твір. Але коли я почав аналізувати усі твори, які я хочу у майбутньому написати, я зрозумів, що це саме та книга, яку треба писати у цей момент", – поділився автор.

Письменник пояснив, що ця книга описує те, наскільки змінюється людина у різні етапи свого життя: часом настільки, що від людини, яку знали її друзі, знайомі в певний етап життя залишається лише ім’я.

"Люди, які прочитають інші мої книги, зустрінуться з тим ефектом, що книги абсолютно різні, і в читачів може навіть закрастися думка, що ці книги написали різні автори. Тому навіть з цієї книги можна починати знайомство зі мною, як з автором. А для людей, які знайомі з моєю ранньою літературою, це буде приємним сюрпризом, наскільки все змінюється у мене", – розповів Іван Байдак..

Письменний переконаний: його книгу варто читати широкому колу читачів, незалежно від їх віку та досвіду.

Зараз плануються плануються презентації книги "Чоловік з моїм іменем" містами Західної України. А у травні Іван Байдак повернеться до Києва, щоб презентувати свою книжку на Книжковому Арсеналі.

Нагадаємо, українська книга увійшла до десятки найкрасивіших у світі.