Різницю між критикою влади і проросійською пропагандою треба бачити - Олексій Голобуцький

Різницю між критикою влади і проросійською пропагандою треба бачити   -  Олексій Голобуцький

Потрібно бачити різницю, де закінчується критика нинішньої влади і починається проросійська пропаганда.

Порошенко напередодні Дня Незалежності закликав всіх українців боротися з "рукою Кремля". Прокоментував цю заяву в ефірі Українського радіо в програмі "Сьогодні. Вдень" заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький.

На фото: Олексій Голобуцький.

Заява Порошенка достатньо різка та конкретна. Чи можна її вважати політичним маніфестом потенційного кандидата в Президенти, таким собі стартом кампанії?

Олексій Голобуцький: До певної міри звичайно можна вважати, але це так вважають його опоненти будь-яку заяву за останні півроку частиною президентської кампанії. Тому тут вже як кому сподобається. В принципі напередодні річниці незалежності, такі заяви логічно вкладаються в канву заяв, які мають лунати в цей час. Це по-перше. А, по-друге, не роблячи якийсь серйозний аналіз, а просто подивившись телебачення, прочитавши інтернет та газети, розумієш, що проросійська хвиля вона зростає. І буде зростати з кожним місяцем до президентських виборів. Цьому потрібно протистояти, і потрібно бачити різницю, де закінчується критика діючої влади і починається проросійська пропаганда.

 

Слухайте програму "Сьогодні. Вдень" по буднях з 13.00 до 15.00!