Український медичний стартап залучив $500 тисяч інвестицій

Український медичний стартап залучив $500 тисяч інвестицій

Венчурний фонд AVentures Capital, що інвестує в інноваційні стартапи, вклав $500 тисяч у Bookimed – сервіс з підбору й організації лікування за кордоном.

Про це повідомляє kfund-media

Проект київської компанії Bookimed охоплює 261 клініку з 26 країн світу, в тому числі 6 українських медустанов.

У стартапі працюють 32 професійних лікарі, які супроводжують клієнтів від подачі заявки на сайті сервісу до повернення з лікування. Компанія спеціалізується на пацієнтах з важкими діагнозами в онкології, нейрохірургії, ортопедії та педіатрії.

При цьому послуги оплачують не пацієнти, а клініки-партнери, відзначають в компанії. З моменту заснування в лютому 2014 року через Bookimed пройшло більше 76 тисяч пацієнтів.

"Ми вже підключили більше 250 клінік з 26 країн світу. Тепер наша мета – максимально діджиталізувати процес підбору найкращих медичних рішень. Зараз над цим працюють 32 доктори і невелика команда розробки", – розповів співзасновник Bookimed Євген Козлов.

AVentures Capital став першим інвестором Bookimed. Інвестпортфель фонду налічує більше 10 компаній, у тому числі знаменитий український стартап із виробництва гаджетів для домашніх тварин Petcube.