Єгор Соболєв заявляє про репресії проти НАБУ

Єгор Соболєв заявляє про репресії проти НАБУ

Ситуація з посадовцем, якого СБУ затримала в ході проведенням спецоперації з виявлення злочинного угруповання в Державній міграційній службі - це репресії проти НАБУ.

Про це заявив голова парламентськогоко комітету Верховної Ради з питань запобігання і протидії корупції Єгор Соболєв.

Крім того, він висловив занепокоєння відсутністю інформації про місцеперебування семи співробітників НАБУ.

"Від викрадень тих, хто виступає проти них як громадяни, топ-корупціонери перейшли до викрадень тих, хто з ними бореться згідно із законом. Детективів Антикорупційного бюро прямо перед затриманням посадовця здала СБУ. І разом з Генпрокуратурою захопила учасників операції", - написав Соболєв у Facebook.

Раніше в НАБУ заявили про зрив спецоперації, спрямованої на виявлення учасників організованого злочинного угруповання в Державній міграційній службі України через втручання ГПУ та СБУ.

За інформацією НАБУ, плануються  затримання та арешти ще трьох детективів Бюро під прикриттям, керівника другого підрозділу детективів, а також керівництва Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Крім того, від учора на зв'язок не виходять 7 працівників НАБУ, які виконували оперативне завдання з документування епізоду за участю першого заступника голови ДМСУ. Їхнє місце перебування невідоме.