Тепла у навчальні корпуси вимагали на мітингу студенти у Луцьку (аудіо)

Тепла у навчальні корпуси вимагали на мітингу студенти у Луцьку (аудіо)

Лише сьогодні, 1 листопада, а не тиждень тому, як загалом в Луцьку, розпочали подачу тепла у навчальні корпуси Східноєвропейського Національного університету імені Лесі Українки. Це сталося після того як студенти вийшли на мітинг біля головного корпусу вишу.

Подробиці знає наша власна кореспондентка на Волині Світлана Мех:

"Тепла в універ вимагали студенти факультету іноземної філології, які зібралися перед головним корпусом університету, що на проспекті Волі. За їхніми словами, через те, що в приміщеннях холодно, наче на вулиці, багато людей хворіє.

Директор підприємства "Луцьктепло" Валентина Малютіна запевнила, що проблема із опаленням вишу не пов'язана із комунальним підприємством.

Невдовзі після  початку  акції стало відомо, що тепло в корпуси університету таки подали. Тимчасом проректор з науково-педагогічної і господарської роботи та матеріально-технічного забезпечення Східноєвропейського Національного університету імені Лесі Українки Василь Подляшаник відмовився відповідати на запитання Українського радіо про те чому так сталося, що опалювальний сезон у виші розпочався із запізненням".

Світлана Мех, Українське радіо.

Прослухати репортаж

 

Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!