Вчені винайшли речовину, яка замінить алкоголь

Вчені винайшли речовину, яка замінить алкоголь

Група вчених зі США змогла отримати речовину, яка вже в недалекому майбутньому зможе не тільки стати заміною алкоголю, але і зможе позбавити людей від найважчих наслідків вживання алкогольних напоїв.

Про це повідомляє "Народна Правда".

Вчені назвали свою речовину alcosynth (від слів alcohol – алкоголь і synth – синтетичний). За словами фахівців, цю речовину потрібно додавати до алкогольних напоїв. При цьому alcosynth не змінює смакові якості самих напоїв.

Дослідники запевняють, що їхнє творіння має ті ж розслаблюючі властивості, а також допоможе уникнути шкоди для серця та печінки. Повідомляється, що напої на основі синтетичного алкоголю можуть з’явитися на ринку вже до 2050 року.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що вчені підключили людський мозок до інтернету. Сигнали передаються комп’ютеру Raspberry Pi, який у реальному часі відправляє дані програмного інтерфейсу та відображає їх на спеціальному відкритому веб-сайті.

Крім того, вчені відкрили дивовижні особливості сну поряд із собакою.  Домашні улюбленці не лише не псують сон господарів, а навпаки, значно покращують якість відпочинку.