Під час сварки на пляжі Полтави вбито людину

Під час сварки на пляжі Полтави вбито людину

У Полтаві на пляжі «Дублянщина» ввечері сталася перестрілка із застосуванням травматичної зброї і карабіну «Сайга». Одна людина померла після поранення,  постраждала дитина.

Про це повідомляє інтернет-видання "Полтавщина"     

"Ввечері на пляжі «Дублянщина» сталася стрілянина. В результаті важкі поранення отримали чоловік і дитина. На місце події прибули дві карети швидкої допомоги, медики почали реанімаційні заходи", - пише видання.

За повідомленням прес-служби патрульної поліції, одного з тих, хто стріляв, затримано. Очевидці повідомляють, що серед відпочиваючих виникла сварка. Спочатку в хід пішли травматичні пістолети, потім карабін «Сайга».

За інформацією видання, постраждали Олександр і Роман Марченки - батько і син. Роман орендував ділянку на пляжі. До Марченка підійшов чоловік з іншої частини пляжу, виникла сварка. Після бійки чоловік пішов і повернувся з озброєною підмогою. По свідченням очевидців, в ході конфлікту власник магазину Марченко вистрілив з дробовика в груди чоловікові, який незабаром після поранення помер. Дріб також потрапила в дитину, яка вижила. Інша сторона конфлікту відкрила вогонь з травматичних пістолетів.

Додамо, що один з учасників перестрілки зник на автомобілі ВАЗ-2108 - в місті оголошено план «Перехоплення».