Пляжні антитренди–2019: парео та квітчасті принти вже не в моді

Пляжні антитренди–2019: парео та квітчасті принти вже не в моді

Про пляжні антитренди цього літа в ефірі програми "Модний сезон" на Радіо Промінь розповіла її ведуча Марія Сизон.

Ведуча:

Марія Сизон

Я рада вітати всіх з настанням сезону відпусток. Гадаєте, пляж — це те місце, де ви сховаєтеся від усіх, і зможете розслабитися і поніжитися на сонечку? Сумніваюсь. Хіба що відпочиватимете на безлюдному тропічному острові.

Тому вам просто-таки необхідно знати про пляжні антитренди–2019!

Що з собою точно можна не брати у відпустку, так це старомодні парео. Кольорові чи в тон купальника — усі вони однаковісінько не у тренді. Але є альтернатива — парео-спідниця у стилі "фламенко", кімоно та напівпрозора сукня-халат. Саме ці речі ми вдягаємо на купальник, щоби плечі не згоріли та щоб ви самі не згоріли від сорому, коли треба буде пересуватися від пляжу до готельного номера. Будьте стильними навіть у цей момент!

Другий антитренд — яскраві принти! Думаєте, у повсякденному житті не носимо — то хоч на пляжі відірвемося? Ще чого!

Залишайте свої квітчасті, смугасті купальники з рюшами вдома. У моді мінімалізм. Тому зверніть увагу на однотонні лаконічні моделі.

Ще одне модне кліше: якщо на курорт — значить, у квітчастій сукенці. Чоловіки ж дістають з шаф позаторішні шорти з ананасовим чи пальмовим принтом. Це моветон!

Якщо вам дійсно хочеться чогось оригінального — поекспериментуйте зі стилем бохо. Легкі тканини, білі сорочки та шорти, солом’яні аксесуари — ваші найкращі помічники у створенні ідеальних курортних луків!

Ні — квіткам та рюшам, ні — принтам, що невміло поєднуються, ні — старомодним парео! Натомість кажемо "так" лаконічним моделям, пастельній гамі та світлому одягу, аби бути іконою стилю навіть на пляжі!