У Києві затримали стрільця із травматичної зброї

У Києві затримали стрільця із травматичної зброї

Столичні поліцейські затримали чоловіка, який стріляв у стані алкогольного сп'яніння із травматичної зброї в Оболонському районі Києва.

Про це повідомляє поліція Києва.
   
"До поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Маршала Тимошенка невідомий чоловік стріляє із предмету, схожого на пістолет", - зазначили у поліції. На місці події правоохоронці виявили чоловіка, який перебував у алкогольному сп'янінні і мав при собі зброю. Поліцейські з'ясували, що правопорушника вивела на вулицю охорона одного із розважальних закладів. "Але відвідувач категорично не погодився із цим рішенням і розпочав сварку. Тож, він дістав зброю та почав стріляти", - сказано в повідомленні.  Відділ комунікації поліції Києва повідомляє, що в результаті стрілянини ніхто не постраждав, пошкодженого майна виявлено не було.  З місця події слідчо-оперативна група вилучила та направила на експертні дослідження дві стріляні гільзи для відстрілу гумовими кулями та стартовий пістолет "Сталкер", перероблений під вогнепальну зброю. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці з'ясували, що 34-річний чоловік раніше мав проблеми із законом через опір працівникам поліції.

За даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років тюремного ув'язнення. Правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні злочину та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання від вартою.