"Тобою хворію": Molodi перетворюють розрив на ритмічний рецепт подолання болю

"Тобою хворію": Molodi перетворюють розрив на ритмічний рецепт подолання болю

Гурт Molodi представив новий сингл "Тобою хворію" — пісню про складність розставання та біль втраченого кохання, що перетворюється на музику. Іван Степаніщев, учасник гурту, розкриває особистий вимір пісні, кажучи, що вона стала для нього особливо актуальною після недавнього розриву з дівчиною. В "Тобою хворію" кохання зображено як хвороба, яка залишає глибокі рани на серці. Molodi проанонсували серію вуличних виступів у Києві, повертаючись до своїх коренів як вуличних музикантів.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Molodi

"Наш новий сингл "Тобою хворію" про почуття, з якими зіштовхується, мабуть, кожен, хто переживав розставання. В нашій пісні кохання – це невиліковна хвороба, з котрою наш головний герой намагається боротися. І він згадує стосунки, які залишили на його серці дуже глибокі рани. Взагалі ми написали цю пісню у вересні минулого року, але вона стала актуальною для мене (ред: Іван Степаніщев) саме зараз, оскільки нещодавно я розійшовся з дівчиною. Найскладніше в розставанні – це відпустити людину, тому що між вами дуже сильна емоційна та фізична прив'язаність, треба дати собі час, щоб прийняти це, пережити біль і йти далі сильнішим і свідомішим. Ми хочемо, щоб наша пісня допомагала слухачам звільнитися від кайданів нещасливого кохання. Хоч ця пісня про біль і розчарування, але ми зробили її драйвовою і танцювальною, і сподіваємося, що цей контраст у звучанні ще більше підкреслить наш задум. Цю пісню ми обов'язково заспіваємо на наших майбутніх концертах. Зараз ми плануємо серію вуличних виступів в Києві у квітні і травні. Можливо мало хто знає, що ми починали свій творчий шлях саме як в вуличні музиканти і зараз готуємо музичний проєкт, пов'язаний саме з цим. Тож слідкуйте за нашими соцмережами, щоб не пропустити новини і приємного прослуховування", — розповіли учасники гурту Molodi Кирило Роговий та Іван Степаніщев в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у лютому гурт Molodi видав пісню "Живу наполовину".

Також читайте інтервʼю MOLODI: "Війна підштовхнула нас до серйозних кроків у творчості".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.