До подій на Сході України

До подій на Сході України

Під мінометним градом опинилися наші військовослужбовці на Донецькому напрямку. Як повідомили у Генштабі, кремлівські найманці зі 120 мм мінометів обстріляли шахту Бутівка та Невельське. Бойовики не припиняють вести вогонь і в Авдіївці. Там ворог випустив по українських армійцях близько 50 снарядів із заборонених мінськими угодами гармат, а також вів вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Минулої доби у зоні конфлікту на Донбасі жоден український військовослужбовець не загинув, але 3 наших захисників були поранені. Про це сьогодні повідомив речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко. За його словами, ситуація на Сході нашої країни дещо поліпшилася. Вогневі атаки ворога повністю припинилися на Луганщині. Також зменшилася кількість обстрілів на донецькому та маріупольському напрямках фронту, водночас, проросійські бойовики не припиняють застосовувати важке озброєння проти наших армійців.

Тим часом, за останні дві доби на Донбасі знищено 16 військовослужбовців збройних сил Росії, повідомляє українська розвідка. Зазначається, що значних втрат ворог зазнав внаслідок підриву боєприпасів польового пункту боєпостачання у районі Ясинуватої, де загинуло 12-ро та поранено 17-тьох російських військовослужбовців.