Ніч у зоні АТО була неспокійною

Ніч у зоні АТО була неспокійною

Із 18 години російські найманці активно обстрілювали укріплення Збройних сил України. Найгарячіше було під Красногорівкою, де 40 разів бойовики з мінометів калібру 120 і 82 міліметри обстріляли опорні пункти наших військ, повідомляє прес-центр штабу АТО.

Позиції українських військ поблизу Луганського, Зайцевого, Авдіївки, Пісків, Опитного та Мар’їнки російські терористи обстріляли зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем. Неприцільний вогонь із гранатометів і великокаліберних кулеметів терористи вели по укріпленнях поблизу Майорська та Троїцького.

Після півночі активність обстрілів з боку бойовиків дещо зменшилась. Близько 3 ночі з гранатометів і стрілецької зброї був обстріляний опорний пункт у Пісках. Зафіксовано обстріли позицій Збройних сил і на Луганському напрямку.

Так, неприцільним вогнем із міномету калібру 82 міліметри в районі Богуславського російські найманці намагались спровокувати вогонь у відповідь, проте українські військовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали, йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО.