Українського радіо

Хто руйнує культурну спадщину Києва та як активісти борються за її збереження? Гість — Дмитро Перов, громадський активіст, юрист та голова громадської організації "Спадщина Київ".

Ведучі:

Як отримати фінансування для свого житла, яке було знищене російськими окупантами: досвід ОСББ з Ірпеня. Гість — Юрій Москаленко, голова ОСББ "Доброрад" в Ірпені, та Світлана Мажара, мешканка будинку з ОСББ "Доброрад" в Ірпені.

Ведучі:

Масовані російські ракетні обстріли: як громадські активісти вчать українців основам безпеки та правильно надавати допомогу постраждалим. Гості: Марія Бурʼяновська, координаторка волонтерської мережі ГО "Сміливі відновлювати" та Олександр Лавренюк, фахівець по спеціальних місіях реагування на надзвичайні ситуації Українського Червоного Хреста.

Ведучі:

ЄСПЛ визнав росію винною у системних порушеннях прав людини в Криму: що це означає? Гостя — Ольга Скрипник, голова правління Кримської правозахисної групи.

Ведучі:
24.06.2024 14:07:01 На часі

Продаж тютюнових виробів та алкоголю онлайн: як це вплине на здоровʼя молодих українців і в чому небезпека такої законодавчої ініціативи? Гостя — Лада Булах, народна депататка від фракції "Слуга народу", членкиня Комітету Верховної Ради України з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування.

Ведучі:

Росіяни знищують енергетичну інфраструктуру України: як в таких умовах зробити свої квартири і будинки енергонезалежними? Гості: Олексій Тихонов, представник громадської спілки "Асоціації ОСББ та ЖБК міста Києва", радник заступника голови КМДА; Максим Бевз, керівник напряму відновлювальної енергетики та зеленої відбудови України громадської організації "Razom We Stand".

Ведучі:
13.06.2024 14:07:16 На часі

Як заборона викладки тютюнових виробів допоможе зменшити кількість курців, зокрема серед дітей та молоді? Гість — Олег Слабоспицький, представник всеукраїнської кампанії "Молодь вільна від куріння".

Ведучі:

Конфіскація російських активів: як громадські активісти та експерти впливають на міжнародну політику й адвокатують гроші для України. Гостя — голова аналітичного центру "Інститут законодавчих ідей", експертка із цивільної конфіскації необґрунтованих активів Тетяна Хутор.

Ведучі:

Як російська пропаганда використовує емоції для впливу на українців у соціальних мережах? Гість — Артем Захарченко, керівник громадської організації "CAT-UA".

Ведучі:
31.05.2024 14:07:17 На часі

Всесвітній день без тютюну: як Україна бореться за здоров’я громадян? Гість програми — експерт із громадського здоровʼя, лікар Київського міського центру контролю і профілактики хвороб МОЗ України Отто Стойка.

Ведучі:

Ведучі українського радіо