Місто можливостей. Історії успіху відомих киян
Місто можливостей. Історії успіху відомих киян

Гості програми — бізнес-амбасадори. Як розвивали свій потенціал й створили успішний бізнес, як заробили перші великі гроші. Про життя поза роботою: час для своїх близьких та улюблене хобі. Що саме мотивує їх і чого вони ніколи не зможуть пробачити. Які книжки читають і на якій машині пересуваються. Про професіоналізм, відповідальність та любов до життя — у програмі Місто можливостей. Історії успіху відомих киян.

Передачі з архіву Українського радіо

Продюсер, телевізійний ведучий Ігор Кондратюк: чому складно бути суддею на музичних конкурсах, як часто його намагалися підкупити на "Караоке на Майдані" та чому він більше не ходить на футбол.

Звукорежисер, аранжувальник і музичний продюсер Володимир Бебешко - про своє весілля у в’язниці, яку пенсію від держави отримує та cкільки нині коштує стати зіркою шоу-бізу.

Виконавчий директор Офісу із залучення інвестицій UkraineInvest Сергій Цівкач: про життя поза роботою та яке фінансове майбутнє у нашої країни.

Дипломат, політик, міністр інфраструктури 2016 - 2019 Володимир Омелян: як дружина впливає на його стиль, чому не любить публічності та скільки аеропортів потрібно нашій країні.

Телеведучий, волонтер, громадський та політичний діяч, амбасадор збірної України з футболу Сергі́й  Притула: як встигав працювати на 5 роботах, про свій досвід волонтерства, переваги та недоліки популярності.

Ексміністр культури України, народний артист України Євген Нищук: чому він вирішив піти в політику і яких помилок припустився на посаді Міністра.

Власник компанії ITUA, лідер з продажу та впровадження CRM-системи Бітрікс24 в Україні Андрій Смаль: чому не прийняв пропозицію виїхати за кордон, що допомагає йому залишатися конкурентоспроможним на ринку IT та які традиції у його родині.

Політик, голова підкомітету з державної безпеки та оборони Комітету парламенту з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Ірина Верещук: як відставка з посади мера подарувала їй щасливий квиток.

Бізнесмен, голова БФ "Зміни одне життя - Україна" Леонід Лебедєв: про проблему сирітства в Україні та як наважитися на усиновлення дитини.

Денис Парамонов, український бізнесмен - про те, чому не боїться конкурентів і як зробити компанію №1 в Україні.