O.Torvald презентував альбом Diller Kaifu

O.Torvald презентував альбом Diller Kaifu

19 жовтня група O.Torvald оприлюднила на найбільших музичних інтернет-сервісах новий студійний альбом "Diller Kaifu", до якого увійшло 16 пісень української та російською мовами.

0:00 0:00
10
1x
Програма:
Ведучі:

"Задум альбому дуже простий. Ми з хлопцями вирішили, що пора повертатися в творчість, і почали писати музику. У нас накопичилося більше 30-ти демок, і ми почали формувати альбом. Так вийшло, що до першої частини увійшли швидкі, жорсткі, емоційні треки про те, що з нами відбувалося і відбувається сьогодні. Досить напружений альбом, у всякому разі його перша частина. Ну, а друга частина вийшла такою, під час якої можна розслабитися, і послухати безтурботні пісні про кохання і розваги. У нас вийшло 16 треків, які ми умовно розділили на дві частини: перша - більш жорстка, а друга - мелодійна і розважальна", - розповів фронтмен групи O.Torvald Женя Галич в ефірі українського чарту "Селекція "на  "Радіо Промінь".

На альбомі "Diller Kaifu" видано два дуети: пісня  "Роздягни мене" з вокалісткою групи Yuko Юлією Юріною та кавер на пісню "Чувства" російської групи "Animal ДжаZ"

Новий альбом O.Torvald випустив після тривалої гастрольної паузи.

"У нас було дуже багато непорозумінь одне одного. Якщо чесно, то я заплутався і не знав, що робити далі. У нас були проблеми в самому колективі й в особистому житті. І ми вирішили, якщо вже нічого сказати, то давайте не будемо висмоктувати з пальця, і придумувати щось, щоб просто триматися на плаву. І ми відмовчувалися, збирали матеріал, думали, консолідувалися, записували музику, жили, розбиралися зі своїми тарганами і ось такий альбом вийшов в результаті", - каже Женя Галич.

У листопаді та грудні O.Torvald дадуть чотири концерти на підтримку альбому "Diller Kaifu ", що відбудуться у Харкові, Дніпрі, Києві та Львові.

За результатами експертного чарту  "Селекція"18-25 жовтня пісня "Роздягни мене" гурту O.Torvald посіла 12 місце. 

Чарт "Селекція" формується на основі опитування 12 авторитетних експертів музичної індустрії: продюсерів, режисерів, промоутерів, журналістів і фахівців радіо.

Фото та відео з офіціальних сторінок гурту