"Плинуть" від Roiko: сингл, що змушує цінувати кожну мить

"Плинуть" від Roiko: сингл, що змушує цінувати кожну мить

Roiko видала сингл "Плинуть". З незвичною структурою та мінімалістичним звучанням, пісня "Плинуть" запрошує слухачів замислитися над цінністю моментів.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Roiko 

"Пісня "Плинуть" це для мене свого роду певна рефлексія про час і про його швидкість. Час насправді дуже швидко плине, тому потрібно навчитися цінувати його, цінувати все, що з нами відбувається зараз, цінувати людей, які поруч з нами зараз, цінувати моменти, які створюються саме в цей момент. Щодо написання, то починалося все, як зазвичай, з одного рядка, але у цій пісні є певна її особливість – це форма. Є тільки куплети і немає приспіву, що дуже нетипово для пісень. Ми намагалися зробити акцент саме на голос і використовували як можна менше інструментів. Я щаслива насправді що ця пісня зазвучала саме так. Зараз ми з командою працюємо над наступною піснею, це буде більш швидка пісня, що дуже нетипово для моїх пісень і з дуже класною історією", — розповіла Roiko в ефірі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.