"Бульмастиф": в Україні знімають фільм про повернення учасника АТО до мирного життя

"Бульмастиф": в Україні знімають фільм про повернення учасника АТО до мирного життя

В Україні знімають короткометражний фільм про воїна АТО, який адаптується до мирного життя за допомогою чотирилапого друга. Генеральна продюсерка студії Family Production Анастасія Буковська в студії Радіо Промінь розповіла про сюжет і майбутнє стрічки.

Анастасія Буковська, яка режисує короткометражний фільм "Бульмастиф", розповідає про сюжет стрічки:

"Головний герой повертається з АТО, і ми показуємо, як він проживає процес адаптації до мирного життя. До нього прибивається собака  бульмастиф. Чоловік спочатку не хоче його сприймати, відштовхує, але зрештою собака витягає його з цього стану і допомагає адаптуватися до мирного життя", — ділиться режисерка.

За її словами, сюжет дуже актуальний для сучаних українських реалій:

"Таких людей є дуже багато серед моїх знайоммих, і взагалі в нашій країні, тому я хочу показати і хлопцям військовим цей фільм, і щоб його побачили глядачі".

Режисерка також ставить за мету знайти нових людей у кіновиробництві, нові імена, і взяти нових професіоналів до команди. Також мріє про те, щоб цей фільм побачило якомога більше глядачів, має надію потрапити до альманаху короткометражок Центру Довженка, фестиваль "Молодість" та інші заходи. 

До 15 жовтня автори готують чорновий монтаж. Потім буде саунд-дизайн, постпродакшн, титри, дизайнерська обробка. Після усіх кінопоказів та участі в фестивалях, приблизно за рік, фільм викладуть у відкритий доступ.

Ілюстративне фото: PetsAdvisor