Cпортивний коментатор підвів підсумки перших півфіналів Ліги Європи

Cпортивний коментатор підвів підсумки перших півфіналів Ліги Європи

Підсумки перших півфіналів Ліги Європи в ефірі "РанокПРО" підвів спортивний коментатор Вадим Власенко.

Ведучий:

Вадим Власенко

Арсенал – Валенсія 3:1

Арсенал учора зіграв з Валенсією у півфіналі Ліги Європи і виграв 3:1. Причому пропустив перший м’яч, і цей гол – дуже важливий в плані інтриги у цій парі перед наступним тижнем. Діакабі, захисник Валенсії, забив після кутового, а це виїзний м’яч, 1:0 було вже на 11-ій хвилині. Втім, Арсенал забив тричі, і для нього важливо те, що він забив особливо третій м’яч, тому що він був аж у компенсований час, після дублю Ляказетта, який він оформив ще у першому таймі, на 18-ій і 26-ій хвилині. Відзначився і П'єр-Емерік Обамеянг. Таким чином гра в Лондоні скінчилася з рахунком 3:1. Наступного тижня команди зустрінуться знову.

До речі, просто факт, який ні на що не впливає: в сезоні 2000-2001 років Валенсія вибила Арсенал  з Ліги Чемпіонів саме за правилом виїзного м’яча. Щоправда, на поразку в Лондоні 1:2 вона тоді відповіла домашньою перемогою, єдиний м’яч тоді забив Джон Каррі.

Учора Валенсія вперше програла у Лізі Європи цього сезону, на попередніх етапах вона без жодної поразки пройшла Селтик, Краснодар і Вілльяреал.

Айнтрахт – Челсі 1:1

Айнтрахт учора грав з Челсі, це був матч двох колишніх у цьому сезоні опонентів відповідно Шахтаря і Динамо. Айнтрахт приймав Челсі, і вони зіграли внічию – 1:1. Лука Йовіч на 23-ій хвилині забив перший мяч, вивівши Айнтрахт уперед, а потім вже був гол Педро.

До речі, це було протистояння між двома найрезультативнішими командами Ліги Європи. 31 гол у Челсі, 29 – в Айнтрахта.

Завдяки вчорашньому матчу Челсі встановило новий рекорд Ліги Європи – 16 ігор поспіль без поразок, цей новий рекорд турніру. Відлік для Челсі почався ще в сезоні 2012-2013 років, потім грав або в Лізі Чемпіонів, або взагалі не потрапляв до Єврокубків.

Ну а Айнтрахт не програє жодного домашнього матчу в Лізі Європи: 9 перемог і 3 нічийних результати.

Нагадаємо, збірна України з хокею здобула першу перемогу на Чемпіонаті світу.