Стильні фріки: неочікувані модні поєднання весни–2019

Стильні фріки: неочікувані модні поєднання весни–2019

Про експерименти зі стилем у цьому сезоні в ефірі програми "Модний сезон" розповіла її ведуча Марія Сизон.

Ведуча:

Марія Сизон

Поціновувачів тільки класичної моди мушу розчарувати, адже сьогоднішній випуск – скоріше для модних сміливців. Хоча стривайте, можливо, і ви готові до експериментів зі стилем.

Якщо є бажання освіжити весняний гардероб, а базових речей – білих сорочок, піджаків та маленьких чорних суконь і так повна шафа , значить час звернути увагу  на речі із серії "ЦЕ НЕ ДЛЯ МЕНЕ". Бо ж раптом усе-таки для вас?

Минулого року ми тільки уважно спостерігали за тим, як моделі дефілюють подіумом у велосипедках, оцінювали луки модниць у соцмережах та розглядали на сторінках глянців. Ви й досі вважаєте, що велосипедки доречні тільки у спортзалі чи на пробіжці? Не бути вам стильним фріком!

Але ще не все втрачено! Беремо приклад з Белли Хадід, яка прекрасно вплітає велосипедки навіть у стиль ділової леді! Тож, план такий: дивимося фото з останніх показів Прада, Шанель та Роберто Каваллі та наважуємося нарешті на велосипедки!

Друга річ, на яку б ви навіть не глянули – це славнозвісні бермуди. Класичні шорти трохи вище коліна, зі стрілками… Кому це взагалі цікаво у 2019-му?

Це зараз, на початку весни ви думаєте, що бермуди – не "ваше". А от коли потеплішає, вони стануть чудовою альтернативою офісним брюкам:  комбінуйте їх з піджаками оверсайз, базовими сорочками, футболками у стилі кежуал та лоферами в чоловічому стилі. До речі, бермуди цього сезону – мастхев річ як для жінок, так і для чоловіків!

Я знаю, чому у вас досі немає комбінезона. Ви вважаєте, що він зовсім незручний! Сперечатися не буду, але ж погодьтеся –це стильно! Тому вважаю своїм обов’язком сказати вам: комбінезон з накладними кишенями – мастхев цієї весни!

Шукаємо комбінезон, бермуди та велосипедки та наважуємося на експеременти зі стилем! Навесні саме час!