Що вдягти: модний тренд весни–2019 – черевики-челсі

Що вдягти: модний тренд весни–2019 – черевики-челсі

Про трендове взуття цього сезону – черевики-челсі – в ефірі програми "Модний сезон" розповіла її ведуча Марія Сизон.

Ведуча:

Марія Сизон

Вже кілька сезонів поспіль дизайнери називають черевики-челсі – найзручнішим та наймоднішим весняним взуттям. Втім, як зрозуміти, що це саме челсі, а не якась інша модель і чому ці черевички називають "взуттям для ледацюг"?

Почнімо з теорії. Челсі – це шкіряні черевики заввишки до щиколотки, на тонкій підошві, з трохи загостреним і округленим носком. Найхарактерніша відмінність челсі від усіх інших подібних черевиків – це відсутність шнурів та замків і найважливіше – наявність резинок! Їх тому і називають "взуттям для ледарів", що їх не треба зашнуровувати.

А я б сказала інакше – це взуванка для раціональних людей, які не хочуть гаяти ані секунди часу, особливо якщо це стосується всього на всього взуття.

Вже понад 200 років черевики челсі є таким собі "стильним бестселером". Спершу вони були улюбленцями модників Вікторіанської епохи, потім – гурту Бітлз, та всіх їхніх фанатів, тепер же оселилися ледь не в кожній шафі.

Модники та модниці, цієї весни вам точно не обійтися без зручненький та стильних челсі. Комбінуйте їх з денімом, шкіряним одягом та навіть квітковим принтом – вийде стильно. І найголовніше – жодних шнурків!