Учасниця гурту Panivalkova в ефірі Радіо Культура презентувала сольну пісню

Учасниця гурту Panivalkova в ефірі Радіо Культура презентувала сольну пісню

Учасниця гурту PANIVALKOVA Ірина Кульшенко в ефірі UA:Радіо Культура в програмі "Музична афіша" презентувала дебютний сингл "Ліра" свого сольного проекту Kulshenka.

Ведуча:

Катерина Гончарук

"Ця пісня дуже глибока і для мене дуже особиста, бо ця лірична героїня, яка в ній є, це я. Десь рік тому були деякі новини, які мене трохи вразили і після них була написана ця пісня. Однак я зрозуміла, що треба самій справлятися з проблемами і те, що душевні конфлікти лікувати важче",— сказала Кульшенко.

За словами Ірини Кульшенко, гурт Panivalkova продовжує існування, але в них зараз пауза.

"Так, в нас зараз пауза, оскільки дівчата поїхали в Індію. Однак, в нас є ще два треки, які мають вийти. Перший про Фредді Мерк'юрі, а другий про друзів, який ми записали в Берліні", — розповіла Кульшенко.

Також Ірина Кульшенко додала, що особисто для неї пісня ідеальною є тоді, коли одразу приходить мелодія, перший куплет та приспів.

"Саме тоді для мене все виходить дуже структуровано. Пісня трохи мінорна, але мій викладач по вокалу каже, що такі ліричні пісні не можна співати сумно, тому вчуся співати їх з посмішкою. Також я люблю записувати мелодії, які приходять, на диктофон або в блокнот", — розповіла Кульшенко.

За словами співачки, те аранжування, яке є в остаточному варіанті пісні, найбільше підходить її настрою.

"Загалом, це вже 8 аранжування. Сподіваюся, що кліп на пісню "Ліра" буде повністю готовий до кінця зими", — повідомила Кульшенко.

Прослухати детальніше можете за посиланням

Фото — ФБ Ірини Кульшенко