Профспілка таксистів: снігопади плинули на транспортну ситуацію лише у Києві та області

Профспілка таксистів: снігопади плинули на транспортну ситуацію лише у Києві та області

У більшості регіонів України снігопади суттєво не вплинули на транспортну ситуацію. Про це в ефірі Українського радіо в програмі "Ранковий формат” повідомив голова професійної спілки таксистів України Василь Попик.

“У Львові саме сніг пішов тільки цього ранку. У Харкові, тобто на Східній Україні були серйозні дощі, але не було серйозних снігів. Сніги, які реально вплинули на транспортну ситуацію були лише в Києві та області але цього року дуже складно зробити об’єктивну оцінку роботи дорожніх служб тому що коли падав сніг була плюсова температура і сніг швидко зникав”,— повідомив Василь Попик.

За його словами, на основних дорогах державного значення немає проблем з рухом.

"Я не скажу, що ідеально, і навіть не добре. У нас взагалі з дорогами по Україні досить серйозні проблеми, але навіть, наприклад, на дорогах Київ-Чоп і ще одній-двох вони безпроблемно зробили  покриття і нормально їх чистять. Перші ознаки нормальних доріг в Україні з’являються",— зазначив Василь Попик.  

Нагадаємо,  з 14 листопада, в кількох областях України спостерігалися мокрий сніг та ожеледиця. Потужні снігопади охопили Київську, Житомирську, Чернігівську, Вінницьку та Черкаську області.

Слухати повну версію.